Glasobject

Als je op zoek bent naar een écht bijzonder glasobject, dan ben je bij Manon Nijssen op het juiste adres! Als edelsmederij zijn wij gespecialiseerd in het maken van glaswerken en creëren wij onze eigen sieraden vanuit Zeeland. Wij zetten ons in om werken te produceren die creatief en vooral uniek zijn. Met onze glasobjecten zoeken wij graag de balans tussen design en bruikbaarheid.

Met een glasobject van Manon Nijssen fleur je ieder huis op

Wij leveren kwaliteit met een kleurrijk randje! Natuurlijk is het ontzettend belangrijk dat onze glasobjecten kwalitatief goed in elkaar zitten. Daarom controleren wij ieder werk goed op barsten of andere afwijkingen. Nadat een glasobject is afgekoeld kunnen er namelijk barsten ontstaan, dit zullen wij altijd goed in de gaten houden. Bij Manon Nijssen gaan wij zorgvuldig om met onze werken en zullen wij je enkel het beste van het beste aanbieden.

Naast een hoge kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat al onze glaswerken bijzonder zijn. Dit doen wij door steeds nieuwe ontwerpen te maken en vooral door veel te experimenteren. Zo zijn onze glazen borden verkrijgbaar in allerlei vormen en groottes. Waar wij vooral onze bijzonderheid in terug brengen, is de grote hoeveelheid kleur die wij verwerken in onze glasobjecten. Van groen, blauw tot roze, geen tint is te gek voor ons! Onze glasobjecten staan hartstikke leuk in je huis en zullen gegarandeerd worden opgemerkt als er gasten over de vloer komen.

Wat vind je nog meer in het atelier van Manon Nijssen?

Onze werken stoppen niet bij deze glasobjecten. Bij Manon Nijssen is er nog veel meer te ontdekken! Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert geworden op het gebied van glaswerken en kunnen wij je vele bijzondere werken aanbieden. Wij verkopen ook glas sieraden in allerlei kleuren en maten. Onze zelfgemaakte sieraden worden net zoals de andere glasobjecten geproduceerd door middel van glas branden of glasfusen. Als jij er echt van houdt om originele sieraden te dragen of servies te hebben wat niemand anders in huis heeft, dan moet je echt eens langskomen bij onze edelsmederij. Uit onze bijzondere werken ga jij een glasobject vinden wat precies bij jou past.

Benieuwd naar onze glasobjecten, zelfgemaakte sieraden of één van onze overige werken? Stap dan eens binnen in ons atelier in Burgh-Haamstede in Zeeland! Wij van Manon Nijssen vertellen graag iets over onze werken en staan altijd open voor een praatje.