Sieraden Zeeland

Bij Manon Nijssen vind je de leukste en meest bijzondere lokale sieraden uit Zeeland. Vanuit ons atelier in Burgh-Haamstede zijn wij iedere week bezig met het ontwikkelen van onze handgemaakte sieraden en kunstwerken, die wij voornamelijk maken van glas.

Sieraden van glas en zilver uit Zeeland

Het grote voordeel van glas is dat de sieraden in unieke vormen worden geproduceerd, wat veel lastiger te bereiken is met andere materialen. Aan de hand van glas branden kunnen wij gemakkelijk glas in allerlei vormen buigen door het object in open vuur te houden. Bovendien kunnen we met gekleurd glas veel kleurrijke sieraden opleveren die er leuk uitzien om je pols of om je hals!

Onze glas sieraden bezitten vaak hengsels van zilver of goud, daarom zien onze sieraden uit Zeeland er ook nog eens erg luxueus uit. Wij zijn ooit begonnen als goudsmederij en daarom weten wij goed hoe deze materialen gesmeed moeten worden en wat mooi bij elkaar past. Naast sieraden van glas kun je ook volledig zilveren sieraden kopen in ons atelier. Ons aanbod is zeer groot en we raden je aan om eens bij ons binnen te stappen. Dan kun je rustig kijken of er sieraden voor je tussen zitten, of ze nou van zilver of van glas zijn. Uiteraard denken wij graag met je mee en kunnen we samen kijken naar de beste keuze voor jou.

Nog veel meer glaswerken en kunstwerken bij Manon Nijssen!

Wij zitten niet graag stil en zijn het liefst de hele dag bezig met het produceren van nieuwe en unieke werken. Daarom stoppen onze werkzaamheden niet bij ons zelfgemaakte sieraden. In ons atelier vind je nog veel meer glasobjecten, zoals servies of kunstwerken. Hierin verwerken wij verschillende kleuren waardoor er bijzondere voorwerpen ontstaan. De kleuren die worden gebruikt zijn op elkaar afgestemd en zullen samen tot een verrassende combinatie leiden.

Naast onze uitgebreide glasproductie maken wij bij Manon Nijssen graag unieke schilderijen. Ook hier zie je onze creativiteit goed in terug. We gebruiken verschillende schildertechnieken om bijzondere werken op te leveren. Zo maken wij de zogenoemde dot schilderijen, pour paintings en paverpol beelden.

Heb je algemene vragen of wil je iets weten over één van onze specifieke glaswerken? Wij helpen je graag verder! Je kan ons een e-mail sturen of neem telefonisch contact op via 06-14469654. Je kan ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen.